Škola skijanja

Škola skijanja

Bilo da ste vi ili vaše dijete početnik ili želite usavršiti postojeće znanje, naši instruktori skijanja su savršen izbor. Iskoristit ćemo svaku vožnju za poboljšanje stila, samopouzdanja i znanja. Lekcije su namijenjene za skijaše svih nivoa i godina.

Kada se održava

Svaki vikend (2 dana) tokom februara, u zavisnosti od skijaških uslova na skijalištima:

  • 4 – 5. februar 2023.
  • 11. – 12. februar 2023.
  • 18. – 19. februar 2023.
  • 25. – 26. februar 2023.
Naš profesionalni tim

Pegasos tim je sastavljen od iskusnih instruktora skijanja koji se profesionalno bave radom sa djecom i aktivno učestvuju u njihovom razvoju.

  • Tanja Đozo – instruktor skijanja, registrovani gorski spasilac sa međunarodnom licencom (Francuska) i član Gorske službe spašavanja
  • Selver Ajrulahi – instruktor skijanja i spašavanja, član Gorske službe spašavanja sa međunarodnom licencom (SAD)
Kako je organizovana škola i cijena?

Organizovani prevoz kreće u 08:30 svake subote i nedjelje ispred Muzeja. Po dolasku na skijalište Ravna planina, skijaši podešavaju opremu i pripremaju se za skijaške lekcije koje traju do 15:30 sati oba dana sa uključenom pauzom za ručak. Povratak je na isto mjesto u 16:30. Pristup svakom skijašu je individualan, a pažnja instruktora posvećena svim polaznicima podjednako. To nam omogućavaju male grupe od maksimalno 8 skijaša. Polaznici škole su podijeljeni prema godinama i znanju na početnike, srednji i iskusne. Škola skijanja sadržava učenje osnova za početnike i poboljšanje koordinacije, stila i sigurnosti za srednje i iskusne skijaše.

130 KM
prevoz, instruktor, ski karta i ručak

Kako se prijaviti?

Koordinatoru škole putem telefona ili e-maila najkasnije 3 dana prije početka vikenda. Broj mjesta je ograničen.
+387 63 03 55 65
tanja.pegasos@gmail.com