Proslave rođendana

Proslave rođendana

Rođendan je najvažniji dan u godini, a mi ćemo se pobrinuti da ga svako dijete provede “na konju”. U mnoštvu ponuda i načina da obilježite najveseliji dan svojih mališana, mi vam nudimo nešto zaista posebno. Druženje na čistom zraku, brdo zabave i dobrog raspoloženja i naravno – jahanje. A sve to trajno zabilježite čarobnim fotkama Pegasos fotografa.

U toplim ljetnim i proljetnim mjesecima, družimo se na otvorenom u prekrasnom ambijentu Konjičko rekreativnog centra. Pod veselim suncobranima, uz roštilj i muziku, dok roditelji uživaju u svom kutku, djeca jašu, igraju odbojke, igraju na travi ili takmiče u “Malim igrama bez granica” pod budnim okom naših animatora. U zimskim mjesecima za vas smo pripremili ponudu koja uključuje doček gostiju u Pegasos klupskoj kućici uz pucketanje vatre u peći i rođendansku muziku.

Ponuda obuhvata:

  • jahanje za svu djecu u grupama na 3 do 4 iskusna i obučena, školska konja po principu 1 konj – 1 asistent. Ovom metodom osiguravamo maksimalnu sigurnost i zabavu za sve male goste
  • edukativne, sportske i zabavne aktivnosti (radionica “Život konja”, razne igre na otvorenom, radionice iz svijeta konja i sl.)
  • party time uz roštilj, sokove, torte, kolače ili hranu po vašem izboru
  • muziku, prostor za roditelje, korištenje frižidera i parking

Unlimited osoblje, naši instruktori i volonteri će svojim iskustvom i stručnošću doprinijeti da se osjećate sigurno čak i ako ste po prvi put u društvu konja, a naši partneri će vam pomoći sa dekoracijama, hranom, slasticama ili provedbom bilo kakvih posebnih želja vas ili vaših mališana.

Svi u Unlimitedu vole slavlja i iskreno se radujemo svakoj novoj proslavi. Za sve dodatne informacije, obratite nam se na neki od naših telefona ili na email adresu. Recite nam vaše želje, a mi ćemo se potruditi da vam Unlimited iskustvo bude nezaboravno.