Team building

Team building

Donedavno je organizacija team building aktivnosti bila privilegija velikih kompanija, ali danas je jasno da su ovakvi programi jednako potrebni i korisni i srednjim i malim preduzećima.

Cilj svakog team buildinga je razvijanje međusobne povezanosti članova tima, jačanje osjećaja pripadnosti kompaniji, te u konačnici, poboljšanje rada i postizanje boljih rezultata. Naš iskusni tim stručnjaka sada vam nudi savršene programe, među kojima svako može pronaći pravi izbor za sebe.

Jahanje je široko poznato u svijetu kao metoda rekreacije, s mnogobrojnim pozitivnim posljedicama po tijelo, psihu i socijalizaciju ljudi. Osjećaji zadovoljstva i kontrole koji proizlaze iz jahanja i upravljanja životinjom od petstotinjak kilograma snažan su poticaj za jačanje samopouzdanja. U kombinaciji sa pomno osmišljenim programima i aktivnostima, savršen su izbor za velike ali i male timove. U isto vrijeme, ljepota i plemenitost konja, njegova toplina i ritam pokreta predstavljaju kombinaciju s jedinstvenim učinkom oslobađanja od stresa.

Nudimo vam po mjeri osmišljene programe, koje u dogovoru sa vama možemo modificirati kako bi se potpuno uklopili u potrebe vaše kompanije. Osnovni paket obuhvata posebno prilagođene aktivnosti sa konjima, edukativne i sportske aktivnosti po vašem izboru, instruktore i animatore, zatvoreni prostor za ručak i druženje, piknik prostor sa stolovima i stolicama i organizaciju cateringa po vašem izboru.

Ukoliko ste raspoloženi za programe koji uključuju još više adrenalina, pišite nam i mi ćemo skrojiti poseban program baš za vas – kurs “preživljavanja” u planini, planinarenje, sportsko penjanje, alpinizam ili rafting.

Čekamo vaš poziv!