Zimski kampovi

Zimski kampovi

Ko smo mi?

Do sada ste vjerojatno čuli za nas! Mi smo dobro uhodani tim koji već godinama organizuje ekskluzivne dječje kampove. Od kada smo počeli sa radom 2005. godine, naš cilj je uvijek bio isti – osigurati najsigurnije i najuzbudljivije zimsko iskustvo za djecu i mlade.

Zašto Unlimited kamp?

Zato što naši kampovi mijenjaju živote i ostavljaju dugogodišnji trag. Dizajnirani su kako bi djeci pružili fantastičan provod, a njihovim roditeljima bezbrižnost, znajući da su njihova djeca u sigurnim i dobrim rukama. Na našim kampovima se rađaju neraskidiva prijateljstva i otkrivaju skrivene ljubavi i talenti prema sportu, prirodi, životinjama… Naši kamperi nam se uvijek i iznova vraćaju, sa nama rastu i čine ovo zimovanje drugačijim.

Kada se održava?

Tokom zimskog raspusta u  januaru, u trajanju od po 5 dana:
smjena 1: 2. – 6. januar 2024.
smjena 2: 8. – 12. januar 2024.
smjena 3: 15. – 19. januar 2024.
smjena 4: 22. – 26. januar 2024.

Programi i cijene

Smještaj

Naš Konjički dom „Pegasos“ nalazi se u Ahatovićima, u prirodom i mirnom okruženju, a opet samo 20 minuta udaljen od centra Sarajeva.

Na spratu se nalaze tri zajedničke sobe sa ukupno 20 kreveta, a u prizemlju je kuhinja, sala za ručavanje, druženje i održavanje radionica i zabava, dva zajednička toaleta i zajedničko kupatilo sa tušem. Uređen je u toplom, planinsko-konjičkom stilu. Smještaj je na bazi punog pansiona (tri obroka i užina), a kamperi u Domu, ako žele, dodatno mogu kupiti sokove i tople napitke. Dječaci i djevojčice su odvojeni u različite sobe i u slobodno vrijeme su im je na raspolaganju društvene igre.

Svjesni važnosti kvalitetnog smještaja i ishrane, koristimo svježe proizvode i sva hrana se svježe priprema svaki dan. U mogućnosti smo prilagoditi ishranu svim prehrambenim i vjerskim potrebama.

Šta ponijeti na zimski kamp

Kako se prijaviti?

Popunite formular na LINKU ili kontaktirajte koordinatora kampa putem telefona ili e-maila najkasnije 7 dana do početka smjene.
+387 63 03 55 65
tanja.pegasos@gmail.com